Интересни факти за децата Индиго

Интересные факты о детях ИндигоОще от раждането децата Индиго имат паранормални способности. Някои от тях знаят много чужди езици, други са надарени с невероятна сила или четат мислите на другите хора.

Но откъде имат тези дарове? На този въпрос нямат отговор нито учените, нито родителите, тъй като никой не е извършил нищо особено, възпитанието им е било както на всички останали.

Децата Индиго не понасят натиска на другите, те нямат стереотипи и се отличават с невероятна интуиция. В действителност възрастните срещат сериозни затруднения да се справят с тези деца, Така например, ако всяко друго дете в предучилищна възраст послушно се храни с това, което му се предлага, децата Индиго спокойно изискват някаква друга храна, без да се съобразяват със своите връстници. Когато говорите с тях, не можете да си позволите да им повишавате глас. В противен случай, ще игнорират всичко, което казвате.

Те просто ще създадат бариера около себе си и няма да бъдете в състояние да ги запознаете с вашата гледна точка. Има случаи, когато дори проявяват агресия. Те винаги изумяват родители и учители със своя мироглед. Спокойно можете да се консултирате с тях относно вашите действия, тъй като те със сигурност ще ви дадат подходящ отговор.

Тези деца помнят предишните си прераждания и животи. Обикновено те са много активни. Много от нас биха казали, че гении винаги са съществували, но въпреки това, те са се развивали през последните няколко десетилетия. Но децата Индиго притежават талант по рождение и не се нуждаят от развитие. Как иначе ще си обясните факта, че едногодишно дете вече може да създава уникални картини, да прави изчисления със сложни формули или да свири на музикален инструмент? Невъзможно е да се изброят всички техни способности. Според мнозина децата Индиго съществуват с предназначението да направят това, което другите не са способни.